Bliže se izbori, pa je vreme da smislim svoj izborni program.

Prvo i pre svega, najvažnije: ovde će za tri godine sve i svi leteti! Nebo će biti puno letećih stolnjaka! Biće ih heklanih, čipkanih i u voštano-platnenim verzijama. Sa escajgom! Srebrnim escajgom! Stolnjaci će jednim klikom biti na našim stolovima. Drugim klikom će pečene ševe svima uleteti u usta! Sveže, ukusne, hrskave. Domaće! Takođe obećavam da ću ih lično staviti u usta svakom, u slučaju da same ne ulete. Tamo, unutra, pravo tamo! I čak obećavam i to da će uskoro leteti svi koji ne misle kao ja.

Biće i ogromnih promena u platama. Uz vašu podršku, svačija plata će porasti tri puta na kub! Penzije? Ohoho! Biće ogromnog zaokreta u penzionoj politici, bar za 360 stepeni, ali ako me budete izabrali, moglo bi to da bude i 720 stepeni!

Ako me udostojite svog poverenja, ovde će biti veoma ozbiljnih investicija. Već sada sam u pregovorima sa jednim investitorom iz Tuvalua, koji ovde želi da postavi ogromnu fabriku za preradu ljuske kukavičjeg jaja, a i sa investitorom iz Naurua, koji konzervira maglu najsavremenijom tehnologijom (konzerve obezbeđujemo mi, iz domaće proizvodnje).

Uz sve ovo, obećavam i da ću, u zavisnosti od poznavanja strateških alternativa, učiniti sve što je u mojoj moći da istražim potencijalne mogućnosti i maksimalno iskoristimo ono za čega smo se borili. Tako.

Dakle: glasajte za mene! Mene, mene, mene! Pa za koga drugog? Ne dolazi u obzir!

Izbori (Foto: rtv.rs)