Naš savremeni način života može bez sumnje, biti stresan, pa je važno da odvojimo vreme da se opustimo na način na koji nama to odgovara. Uživanje u tretmanima lepote, masažama ili spa centrima jeste dobra opcija. Ako ste mislili da su tretmani rezervisani samo za žene, pogrešili ste, jer sve više pripadnika muškog pola koristi pomenute tretmane.

Međutim, koji tretman izabrati?

U tekstu koji sledi, theluxeinside.com portal, izdvojio je nekoliko opcija, mada treba napomenuti da su u pitanju najskuplji tretmani na svetu.

Vampirski tretman lica

Kim Kardašijan, poznata po ne zna se tačno čemu (ali je definitivno izgradila imperiju), prva je popularizovala ovaj tretman, poznat i kao Dermapen tretman lica. Kako na portalu navode, ovaj tretman definitivno nije za gadljive, jer uključuje vađenje krvi iz sopstvenog tela da biste podmladili kožu. Nakon toga, vaši trombociti se odvajaju i ponovo ubrizgavaju u vašu kožu. Brojne poznate ličnosti podvrgavaju se ovom tretmanu i tvrde da im koža zbog njega izgleda mlađe. Danas su ovi tretmani široko dostupni, ali zahtevaju stručnost i medicinsko znanje. I ne samo to, već ovaj tretman košta oko 1100 dolara, što na ovim prostorima i nije mala para.

Manikir belim dijamantima

Kako reče čuvena Merlinka u jednom svom filmu, dijamanti jesu najbolji prijatelji devojaka, ali da li biste ovaj dragoceni kamen stavili na svoje nokte? Neko ko je to uradio bila je Keli Ozborn, koja je prvi put napravila manikir sa crnim dijamantima još 2014. godine, a ovo zadovoljstvo je koštalo tričavih 250 000 dolara. Zatim se odlučila za „malu“ promenu i uradila manikir sa belim dijamantima, za zaista neverovatnih milion dolara! Sa 98 karata Azature belih dijamanata i 1400 dijamanata postavljenih u platinastu kapicu, ovaj manikir je kažu najlepši ikada. Jedinstveni manikir razvio je upravo Azature i ne služi samo za luksuzno uživanje, već je i stvar filantropije, jer deo prihoda ide u dobrotvorne svrhe. Ako želite da isprobate ovaj manikir, a da ne morate da obijete banku, Azature je takođe objavio i ograničeno izdanje laka za nokte sa dijamantima pod nazivom Azature White, koji se prodaje po ceni od samo 30 dolara po bočici. Pa jeste samo, s obzirom na cenu originalnog manikira.

Ako vam se dopada dijamantski manikir, nađite dobru manikirku, moja na primer ume da uradi sve što zamislim, bez rizika da mi neko otkine ruku ne bi li sastrugao dijamante sa mojih noktiju.

Evian kupka

Niste zadovoljni vodom iz slavine? Onda možete da isprobate kupanje u ograničenoj seriji Evian vode, iz bočice koju je dizajnirao Kristijan Lakroa. Da, dobro ste pročitali, za 6000 dolara možete se okupati u vodi Evian, a kako je opisano u reklami, trebalo bi da pomogne u podmlađivanju kože i opuštanju tela. Razlog ovako visoke cene nije zapravo u samoj kupki, već u mestu gde se sve odvija. Ova usluga je dostupna samo u penthaus apartmanu hotela Viktor u Majamiju, a ako imate sreće, osoblje hotela će vam besplatno dodati i latice ruža u vodu. Čuj, ako imate sreće. Da čovek ne zna da li da se smeje ili da plače.

Tretman pčelinjim otrovom

Ovaj tretman se smatra najskupljim dostupnim tretmanom lepote. Međutim, prema nekim malim istraživanjima po netu, ova informacija nije sasvim tačna. Jedna unca pčelinjeg otrova može koštati skoro pedeset hiljada, ali ne morate da platite ovoliko da biste uživali u pomenutom tretmanu. Za „samo“ 325 dolara, možete se podvrgnuti tretmanu u specijalizovanim dermatološkim klinikama. Iako je ovo još uvek visoka cena za jedan tretman lica, ona je i dalje prilično pristupačna u poređenju sa početnom cenom pčelinjeg otrova. Ima mnogo osoba koje obožavaju ovaj tretman, na primer Kejt Midlton, Viktorija Bekam i Gvinet Paltrou. I pored najbolje volje, uspela sam da provrtim samo da kod nas postoje kreme sa pčelinjim otrovom, ali se ovaj tretman ovde još izgleda ne radi.

Ovaj tekst se može shvatiti čisto informativno, a može se shvatiti i kao prilika da osvestite koliko ste  srećni što ne morate da se glupirate da biste bili zadovoljni i ispunjeni.

Kupanje u Evian vodi može vas podmladiti i opustiti (Foto: theluxeinsider.com)